joi, 22 iulie 2010

Merisoare de vis

Ce poti sa faci si ce poti sa mai zici atunci cand ramai speachless sau cand emotiile nu mai trec, uimirea inca mai e prezenta, iubirea devine din ce in ce mai mare, orice lucru devine mai interesant pentru ca obisnuiesti sa privesti lucrurile pozitiv, ce te-a ajutat pe parcursul vietii sa revii la ganduri bune, la stari romantice sau stari in care ai pus sufletul pe tava, atunci cand tu efectiv vrei sa intarzii o stare care ti-a placut la nebunie iar cu nerabdare astepti sa ajungi la alta si sa stai acolo sa culegi rezultatele. Sau atunci cand ai devenit in sfarsit libera sa decizi ceea ce vrei sa faci, cum sa faci, cand si unde sa faci lucrurile noi pe care tu esti dispus sa le incerci, sau gandurile ridicole care ti-au trecut prin minte ca nu ai putea sa reusesti sa ajungi pe calea cea buna in momentele de amortire si pentru atunci cand totusi ai reusit sa ajungi pe calea cea buna iar pe parcursul ei ai descoperit in tine ca poti lupta cu ajutorul instinctului de animal care dormea in tine. Sau pur si simplu cand te-ai trezit efectiv ca un zombie si nu-ti doreai altceva decat sa simti mirosul de cafea iar salvarea ta a venit doar din fericirea pe care ai avut-o cand tocmai ti-ai visat visul, cel care poate tu o sa faci tot posibilul sa se implineasca, pentru ca viata ta se schimba in fiecare zi si in toate posibilitatile, pentru ca el sa devina un vis in final. Doar atat am vrut sa spun despre…

4 comentarii:

  1. Cum ai putea altfel sa traiesti o stare, daca nu o traiesti cu adevarat.
    Ce poti sa faci sa te treaca fiori reci pe spate, atunci cand privesti la ceva drag...
    Mare adevar graiesti!

    PS: nu ma prind...care-i legatura dintre merisoare si The Cranberries?

    RăspundețiȘtergere
  2. keep on google it... A fost,de fapt este o aluzie la concertul lor in Romania printr-un post scris in maniera mea, redand astfel starile pe care le-am trait ascultand muzica lor si simtidu-ma foarte fericita la concertul lor aici. but u can have it in both ways.

    RăspundețiȘtergere
  3. Speachless ...
    Eu am inteles altceva din postul tau...chiar daca ai scris "in felul tau" aluzia ta este lipsita de logiga.
    Am recitit de vreo 5 ori...Nu vad nici cea ma mica legatura intre un vis, The Cranberries si niste biete fructe.

    Poate ai vre-o fantezie mai ciudata..
    PS:Scuza-ma ca intreb...esti studenta/ai terminat Politehnica?

    RăspundețiȘtergere
  4. fiecare e liber sa inteleaga ce vrea si cum vrea indiferent de fanteziile fiecaruia. cat despre logica.... fiecare cu a lui si in felul sau. astfel iti rasunpd la intrebarea ta ca sunt ceva mai umana decat tine, care esti inclinat(a) mai spre real. verifica postul Despre mine :)

    RăspundețiȘtergere